Waterpijp roken is een belevenis, een ervaring die ontspanning biedt en ook gezellig is om met vrienden te delen. Daarom gaan steeds meer mensen voor een lekkere waterpijp, kopje verse muntthee en wat lekkers naar een gezellige shisha lounge. Misschien valt de keuze wel op die van u. Maar voordat een klant naar een shisha lounge gaat, wil hij of zij zeker weten dat het de juiste plek is om te ontspannen en te kunnen genieten. En dat gebeurt natuurlijk via Internet. Maak daarom een profiel aan op Waterpijp-Café.nl en zorg ervoor dat u gevonden wordt!

 

Persoonlijk

Of een shisha lounge bij iemand past, dat is heel persoonlijk. De huidige klant is zeer kritisch en zal niet zomaar ergens binnenlopen. Eerst zal er gezocht worden op internet naar een geschikte locatie. Zorg er daarom voor dat uw lounge gevonden wordt door de meer dan 10.000 bezoekers per maand die hier op Waterpijp-Café.nl zijn en zet de shisha maar vast klaar voor uw nieuwe gasten.

 

Voorproefje van uw lounge

Dankzij uw profiel op onze website, kunt u potentiële gasten een voorproefje geven van uw shisha lounge. Denk hierbij aan foto’s van het interieur, maar ook welke smaken shisha u op de menukaart heeft staan. U kunt alle relevante informatie voor uw lounge in het profiel kwijt. Zoals parkeermogelijkheid, uw openingstijden, met welke merken shisha en waterpijpen u werkt en of u ook eten en drinken serveert. Ook speciale evenementen, zoals buikdanseressen, live muziek of het kijken van live voetbal onder het genot van een waterpijp kunt u op uw profiel aankondigen.

 

Beoordelingen & reviews

Bovendien wordt uw profiel versterkt door middel van beoordelingen en reviews van uw eigen gasten. U krijgt van ons ondersteunend flyer en promotiemateriaal om in uw lounge neer te leggen en zo Waterpijp-Café.nl onder de aandacht te brengen. Ook kunt u hiermee uw gasten stimuleren een goede review te schrijven over uw lounge. In de toekomst gaan we ook het Waterpijp Café OK keurmerk aan hoge kwaliteit shisha lounges uitdelen. Dit geeft aan dat uw lounge the place to be in uw regio is als het gaat om het genieten van shisha op een hoog niveau.

 

Voordelen van een profiel

We zetten de voordelen van het maken van een profiel nog even op een rijtje:

  • uw lounge wordt snel gevonden;
  • u kunt een sfeerimpressie van uw lounge plaatsen;
  • meer dan 10.000 bezoekers zullen uw profiel zien;
  • grotere aandacht voor uw lounge binnen uw regio;
  • dankzij beoordelingen van uw gasten krijgt uw profiel meer aanzien;
  • meer gasten zullen uw lounge bezoeken.

Service

Waterpijp-Café.nl is een service van Premium-Hookahs & Waterpijp Groothandel Den Haag, dé specialisten op het gebied van hoge kwaliteit shisha.