Naast de waterpijp cafés op onze website zijn er nog een aantal interessante website’s die we je niet willen onthouden. Mocht je zelf ook een website beheren die interessant is voor onze bezoekers (waterpijp liefhebbers en lounge eigenaren) dan kan je altijd mailen naar info@waterpijp-cafe.nl.

 

Site: http://gomsa.nl/

In de Zoutmanstraat 6a in Den Haag (3km van ons magazijn) is Gomsa gevestigd. Als lounge eigenaar (of als particulier) kun je hier terecht voor meubels, verlichting en accessoires uit Tunesië, Marokko, Turkije, Egypte en India. De producten zijn praktisch allemaal handgemaakt en erg gedetailleerd. Denk hierbij aan mozaïeken en een ruime variatie aan kleuren. Mocht je niet uit Den Haag komen dan kun je op de website direct een groot aantal foto’s vinden van alle producten.

Snelle impressie van de winkel? Bekijk de virtuele tour van de winkel op http://gomsa.nl/images/tour_2/gomsa2.html

 

Site: http://www.egyptischewebwinkel.nl/

Deze Egyptische webwinkel staat bordevol met leuke kleine souvenirs. Degene die Egypte al eens hebben bezocht zullen veel artikelen ongetwijfeld herkennen. Zo kan je hier Egyptische parfummetjes (in de bekende sierlijke flesjes) vinden, scarabeeën en papyrus. Als particulier, maar ook zeker als lounge eigenaar de moeite waard om eens rond te kijken voor (klein) decoratiemateriaal.

 

Site: http://sarabi-dans.nl/

In 2005 werd Sarabi geïnspireerd door het buikdansen. Inmiddels is ze vele optredens en workshops verder en heeft ze in 2011 haar diploma behaald aan de buikdansopleiding van Yamila.
Vandaag de dag verzorgt Sarabi shows op thema feesten (bv 1001 nachten) en speciale gelegenheden. Hier kun je een voorproefje bekijken van haar show met Isis wings.
Naast de optredens geeft Sarabi ook buikdansles In Son en Breugel (nabij Eindhoven). Mocht dit te ver weg zijn, dan is een workshop op locatie ook mogelijk.

 

 1. Je reactie is in afwachting van moderatie.

  reverse phone lookup jailbreak reverse phone lookup espana reverse phone lookup free address and name

 2. Ik zou graag willen samenwerken met waterpijp-cafe.nl. Ik ben een grote shisha liefhebber en ben op ontzettend veel lounges geweest om shisha te beoordelen. Ik houd daarvoor bij mezelf bij waar en hoe goed de shisha was. Daarbij maak ik foto’s en aanbevelingen.

  Ik hoor graag of u wat hulp wilt gebruiken. Ik ben een Master of Computer Science and Engineering student op de Technische Universiteit in Eindhoven. Ik kan ook veel aan de website doen indien nodig.

  Mocht u wat hulp kunnen en willen gebruiken stel ik mezelf beschikbaar.

  Met vriendelijk groet,
  Amar Dzaka

Laat een reactie achter